fbpx

Behandling av Ortorexi

Välkommen! Du har tagit det första viktiga steget för att bli frisk genom att söka efter information om Ortorexi. Nästa steg är att ta hjälp. Ylab är Sveriges enda specialistklinik för Ortorexia Atletika och andra ätstörningar där träning ingår som kompensatoriskt beteende. Hos oss har du garanterad tid inom tio dagar.

Stegvis förändring mot smart kost och träning

Stegvis förändring mot smart kost och träning

Våra coacher har medicinsk eller hälsorelaterad akademisk utbildning. Alla är före detta elitidrottare och specialistutbildade inom kost och träning vare sig det handlar om rehab, motion eller elit. Vår metod EED 12 innefattar utbildning, samtalsterapi, beteendeträning samt kost- och träningsreglering. Allt sker steg för steg och i den takt du mäktar med.

En frisk miljö där elitidrottare tränar

En frisk miljö där även motionärer och elitidrottare tränar

Ylab har vackra lokaler med utbildningslokaler, samtalsrum samt specifik mätutrustning och metod för Ortorexia Atletika. Vi har två kompletta hallar för träning vilket vi anser vara en viktig del i behandlingen.

Bli frisk från Ortorexi, Boka in en wellnessanalys

Ta steget och boka in din wellnessanalys

Alla program inleds med en wellnessanalys bestående av intervju, enkäter och fysiska mätningar. Du binder inte upp dig för något annat än själva wellnessanalyser som tar två timmar följt av en timmes genomgång av dina resultat. Rädslan för förändring gör att du kan ångra dig flera gånger om så det är viktigt att du peppar dig själv med att det bara är mätning av status och inget mer som du bokat upp dig på.

>>Läs mer om Julias resa mot ett friskt liv med Ylab.

>>Boka en WELLNESSANALYS

Våra motton: “Träna om och träna rätt” och “Ät som en atlet”!