fbpx

SVT tisdag 17/10 07.22 Om Ortorexia Atletika

Det går att bli frisk

Yvonne Lin och Mikaela Urbom gästar morgonstudion i SVT imorgon bitti tisdag 07.22 för att prata om Mikaelas nya bok “Om jag bara vore lite smalare”.  Mikaela har gjort en lång och mödosam resa från mycket svår ät- och träningsstörning till det fullt friska.
Mikaela har förmågan att se tillbaka på sin tid med #anorexia och #ortorexia atletika med både sorg och humor. Det gör boken lättläst och det finns tröst i den för den som ännu kämpar. Icke att förglömma, för alla anhöriga som lider i tysthet.

Stod på scen under Melodifestivalen

Ylab fick förmånen att följa Mikaela på vägen mot det friska och är så stolta över hennes tapperhet och kloka insikt i att det lönar sig att kämpa för att bli frisk. Idag är Mikaela en fullfjädrad artist; sångerska och dansare som skriver sina egna låtar. Fylld av energi och glädje som inte fanns den tid hon var med i Love Generation och Melodifestivalen.
Äntligen någon som lägger fokus på att bli frisk istället för hur det är att vara sjuk. Nästa vecka blir det även bokrelease på Ylab!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: